Zo Werk Je Alle Stuurprogramma’s Bij In Windows

In dit artikel zult u meer leren over Windows drivers. We zullen u leren hoe u Windows stuurprogramma’s kunt updateren en installeren op uw computer.

Uw computer wordt daarna opnieuw opgestart om het proces te voltooien. WOW64 leidt ook enkele registeringangen om, op een vergelijkbare manier als bij de map SysWOW64. De omleidingen zijn van toepassing op de sleutel HKLM\Software. Wanneer 32-bit programma’s deze benaderen, krijgen ze in plaats daarvan de inhoud van de subsleutel HKLM\Software\Wow6432Node te zien. Gebruikers van 32-bits alternatieve bestandsbeheerders kunnen niet alleen struikelen over dergelijke omleidingen, maar ook over iets anders.

  • Ik vond dezelfde update als de auto detect wat voor mij een prettige bevestiging was dat ik de goede info had opgegeven en de goede updates te pakken had.
  • Bij Nvidia denk je inderdaad al snel aan drivers voor de GPU, het grafische component.
  • Het is belangrijk om regelmatig uw product bij te werken naar de nieuwste softwareversie om te profiteren van alle verbeteringen, nieuwe functies, uitgebreide functionaliteit en bugfixes.
  • Dit programma bekijkt of uw pc geschikt is voor Windows 8 en 8.1.

Eventueel kun je ook naar de naam van het apparaat googelen in combinatie met het woord ‘driver’. Let in dit geval wel op, want sommige hits kunnen verwijzen naar schimmige sites die er vooral op uit zijn hun eigen, al dan niet malafide software te laten installeren.

Windows 11 Gewoon Te Downloaden Op Oudere Systemen

In dit Windows 10 artikelzullen we u door drie verschillende methoden leiden om hardware stuurprogramma’s op uw computer correct bij te werken. We geven ook een overzicht van de stappen om te bepalen of het stuurprogramma succesvol is bijgewerkt. Heeft je pc nog steeds problemen met afsluiten of lukt het opstarten soms niet en dan weer een paar keer achter elkaar wel? Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik een opmerking maak. Mijn computer hulp is gratis, maar zonder garanties. Indien u een vraag heeft gesteld dient u op deze pagina regelmatig te controleren of er een reactie is geplaatst. U ontvangt geen automatische e-mail bij een vraag of reactie.

why are printer drivers so bad

Als het goed is, staat onder het kopje Apparaatstatus de zin Dit apparaat werkt correct. Je ziet in dit scherm een lijst met verschillende onderdelen. Kies het onderdeel waar bij jouw laptop het probleem zit. Dat kan minder logisch zijn dan rocketdrivers.com het op het eerste oog lijkt. Heb je een probleem met een bedrade muis, ga dan naar Muizen en andere aanwijsapparaten. Op dit moment geeft Windows 10 twee foutmeldingen voor stuurprogramma’s weer die gebruikers kunnen zien wanneer het verificatieproces mislukt. De eerste foutmelding luidt “Windows kan de uitgever van deze driversoftware niet verifiëren”, terwijl de tweede foutmelding luidt “Er was geen handtekening in het onderwerp aanwezig”.

How To Find What Kind Of Nvidia Graphics Card You Have

Voor 4G in de VS gebruikt men andere frequenties dan in Europa. Zeker de goedkopere mifi-routers werken niet met de Amerikaanse 4G-banden.

Heel veel mensen hebben in de 2e categorie uit de voorgaande paragraafRealtek High Definition Audio staan. Dat is een geluidschip van het bedrijf Realtek die op bijna ieder moederbord zit.

دیدگاه ها 0

درباره این مطلب دیدگاهی ارسال کنید